Een vloer is allesbepalend voor jouw interieur. Daarom is het belangrijk om goed na te gaan welke uitstraling je precies wilt creëren met jouw nieuwe vloer. Ga je voor rustiek, modern, retro of landelijk? De juiste vloer doet het ‘m. Al deze stijlen zijn eenvoudig te creëren met een pvc vloer. De veelzijdigheid van een pvc vloer maakt namelijk dat deze in allerlei soorten en maten verkrijgbaar is, van betonlook pvc tot houtlook en tegelvinyl. Bovendien hoeft je vloer helemaal niet duur te zijn!

Dus ben je op zoek naar een goedkope pvc vloer die jouw woonstijl benadrukt? Lees dan snel verder.

Landelijk en rustiek met houtlook pvc

Als je aan een landelijke woonstijl denkt, denk je al gauw aan hout. Dit mooie materiaal heeft een echte doorleefde look en past bijvoorbeeld perfect bij de uitstraling van een landelijke woonboerderij. Maar een echte houten vloer is behoorlijk kostbaar. Pvc met houtlook is dan dé oplossing.

Houtlook pvc is verkrijgbaar in bijna iedere kleur en ieder dessin. De houtnerven worden nauwkeurig nagemaakt en dankzij het reliëf dat hierdoor ontstaat is het pvc niet van echt hout te onderscheiden. Kortom, met houtlook pvc kun je betaalbaar een mooi landelijk interieur creëren.

Modern en strak met betonlook pvc

Een gietvloer van beton is erg populair. Niet zo gek, deze stijl maakt van je interieur een echt modern paradijs. De ruwe afwerking en grijze tonen van het beton staan ontzettend goed bij meubels en accessoires van staal of hout. Maar ook deze vloerbedekking is duur. Betonlook pvc is dan een goed en betaalbaar alternatief.

Met betonlook pvc leg je de basis voor jouw moderne of industriële woonstijl. Ook dit type pvc is in uiteenlopende kleuren en dessins verkrijgbaar waardoor je vloer niet van echt beton te onderscheiden is. Het flexibele materiaal voelt echter wel een stuk aangenamer en comfortabeler aan wanneer je er op loopt!

Ook een pvc vloer in huis? 

Kan jouw interieur een opfrisbeurt gebruiken en wil je beginnen met een nieuwe vloer? Bekijk dan snel de collectie pvc vloeren van Stile Floors. Hier vind je uiteenlopende soorten pvc vloeren geschikt voor iedere woonstijl. Laat je inspireren en kies een pvc vloer die precies bij jouw interieur past!

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.