De tijd van de winter en feestdagen komt er weer aan! Het begint steeds kouder te worden buiten wat betekent dat iedereen weer meer binnen te vinden is. Niets is dan zo fijn als je huis helemaal klaar is gestoomd voor de koude dagen. Op deze manier kun je heerlijk binnen blijven en genieten! Wil jij nu weten hoe je jouw huis helemaal winterproof maakt? In deze blog lees je alle tips!

Sfeervolle verlichting

De eerste tip is ook gelijk de tip die voor het meeste sfeer gaat zorgen. Dat is verlichting! Denk bijvoorbeeld aan gezellige lampjes die je in de vensterbank kunt leggen. Het geeft erg mooie verlichting en zijn lampjes niet alles waar we blij van worden in de donkere winterdagen? Natuurlijk zijn lampjes niet de enige verlichting. Kaarsen kunnen ook heel veel sfeer geven. Wil je meer een romantische sfeer creëren zijn kaarsen perfect voor in de winter. Er is natuurlijk één soort verlichting in de winter die we niet kunnen vergeten: de kerstboom! Dit hoort in de maan december in je huis en zorgt ook nog eens voor gezellige verlichting.

Perfecte raamdecoratie

Wil je de kou letterlijk én figuurlijk buiten houden in de winter? Raamdecoratie helpt daarbij! Naast dat het de kou beter buiten houdt, is het ook nog fijn voor het oog. Je kunt je wel voorstellen dat je in de winter je hele woning gezellig maakt en je dan in de avond naar een donker raam kijkt. Dat is zonde! Het geeft meer sfeer om mooie raamdecoratie toe te voegen. Er zijn gordijnen te vinden in veel kleuren, dus altijd iets naar jouw smaak. Naast gordijnen zijn shutters ook prachtig, maar vooral praktisch ook! Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en vangen bijna geen stof. Dit is ideaal als je snel last hebt van allergieën. Je kunt bij shutters zelf bepalen hoeveel licht je door laat. Wil je dat niemand naar binnen kan kijken, dan kun je ze helemaal sluiten. Neem een kijkje bij Van Eyck shutters om inspiratie op te doen!

Plaids

Wat niet kan missen in de winter zijn plaids en dekentjes! In de winter hebben veel mensen last van de welbekende winterdip. Het is daarom belangrijk om er het beste van te maken. Hoe doe je dat beter door heerlijk met een dekentje op de bank te ploffen en een film te kijken of een boek te lezen? Pak er een warme chocolademelk bij en verwen jezelf met wat lekkers! Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, vooral in de winter!

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.