Mangohout is op dit moment een van de meest geliefde houtsoorten in woonwinkels en op Pinterest-borden wordt hij veelvuldig toegevoegd. Het is voor ons van Woonopjezelf niet moeilijk te begrijpen waarom. Mangohout heeft niet alleen een robuuste look en een warme kleur, maar gaat ook heel lang mee en is met vrijwel iedere woonstijl te combineren. Bovendien is mangohout betaalbaarder dan veel van zijn broers en zussen. Maar wat zijn eigenlijk de mogelijkheden wanneer we spreken over mangohouten meubels? Het aanbod is inmiddels zo ver uitgebreid dat het soms lastig is om het overzicht te bewaren. In dit artikel zetten we de meest populaire meubelstukken in de spotlight. Hopelijk weten we je te inspireren en een handje op weg te helpen bij de zoektocht naar een passend meubel van mangohout.

Middelpunt

Laten we beginnen met de eettafel, het meest verkochte meubel van mangohout. Hét centrale punt waar de telefoon vaak even aan de kant gelegd wordt en er ruimte is voor elkaars verhaal. Het is dus wel zo fijn als het een plek is waar je je op je gemak voelt en echt even kunt ontspannen. Door de warme tinten in een mangohouten tafel bereik je dat heel eenvoudig, zonder al te veel poespas. Combineer de tafel eventueel met een mangohouten eetkamerbank en een paar decoratieve kussens en de eetkamer is al snel omgetoverd tot een knus geheel.

Naast eettafels zijn er ook diverse salontafels verkrijgbaar, zoals een ronde salontafel van mangohout. Ook hier zal het warme robuuste mangohout de zithoek omtoveren tot een sfeervol geheel met gezellige bankhangavondjes als gevolg.

Kasten, kasten en nog meer kasten

Uiteraard blijft het niet alleen bij tafels, ook kasten zijn veelvuldig vertegenwoordigd onder de mangohouten meubels. Van dressoirs tot buffetkasten en van vitrinekasten tot nachtkastjes, de mogelijkheden zijn eindeloos. Of je nu een kast zoekt met veel ruimte voor decoratieve accessoires of er juist spullen in wilt opbergen die je liever niet in het zicht hebt, voor elke wens is er een passende kast. Wil je graag een uniforme look in huis creëren? Maak dan eens een combinatie van meerdere mangohouten meubels en je zult zien dat alles in je huis mooi samenkomt. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van een mangohouten buffetkast en een ovale eettafel in de eetkamer en een bijpassende salontafel in de zithoek.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.