Kun jij je interieur ook niet anders omschrijven dan rechthoekig? Dat is niet heel gek. Veel meubels zijn nou eenmaal deze vorm. Denk aan het bed of kasten in de slaapkamer of de bank en de tafel in de woonkamer. Allemaal meubels die vaak standaard rechthoekig zijn en soms kan rechthoekig interieur er nog al saai uitzien. Je kunt echter gemakkelijk voor meer afwisseling zorgen door een andere vormen in je interieur aan te brengen. Een van de opties om meer afwisseling in je interieur te creëren is door een rond vloerkleed neer te leggen. Hierdoor hoef je geen dure aankoop te doen en kun je jouw huidige interieur gewoon behouden. Lees snel verder om meer te weten over ronde vloerkleden. Zo kun je een wel overwogen keuze maken met betrekking tot jouw interieur.

Past in elke kamer

Een vloerkleed kun je in vrij wel elke kamer neer leggen. Zowel in de slaapkamer, woonkamer als badkamer past met gemak een vloerkleed. In de slaapkamer kun je bijvoorbeeld het vloerkleed aan de rand van het bed neerleggen. Een rond vloerkleed kan in de woonkamer onder de bank of de bijzettafels. Eventueel kun je in de eetkamer ook een rond vloerkleed onder de tafel leggen. Zelfs voor buiten in de tuin zijn tegenwoordige mooie ronde vloerkleden beschikbaar. Een rond vloerkleed is makkelijker een plek in het huis voor te vinden dan een standaard rechthoekig vloerkleed, omdat je geen rekening hoeft te houden met vervelende hoekjes die net niet in de kamer passen. Ook in ronde vloerkleden zijn er meerdere maten verkrijgbaar. Zo kun je de maat van jouw ronde vloerkleed aanpassen op de kamer waarin het komt te liggen.

Zit er geen maat tussen die perfect in jouw kamer past? Kijk dan eens op Webkarpet.nl waar je je eigen ronde vloerkleed op maat kunt laten maken. Hiermee kun je een rond vloerkleed laten maken die precies goed in jouw woonkamer of slaapkamer past. Geen uren lang meer het internet afzoeken. Geen gedoe meer om de juiste maat vloerkleed te vinden. Je kunt simpel de juiste maat doorgeven en jouw perfecte ronde vloerkleed wordt gerealiseerd.

Verschillende stijlen

Naast de maat is natuurlijk de stijl en kleur van het vloerkleed heel belangrijk. Ronde vloerkleden zijn in allemaal verschillende stijlen en kleuren te verkrijgen tegenwoordig. Zou heb je bijvoorbeeld wollen ronde vloerkleden. Deze vloerkleden voelen lekker zacht aan en zijn perfect om een knus gevoel in huis te brengen. Een wollen ronde vloerkleed kan een echte eyecatcher vormen in de kamer. Zeker omdat wollen vloerkleden in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Naast wol heb je ook een meer natuurlijk stijl. Deze vloerkleden zijn vaak wat grover van structuur en de kleuren zijn ook rustiger. Mocht je juist meer rust in huis aan willen brengen dan is dit misschien precies wat je zoekt. Hou je meer van patronen en printjes? Dan zijn vintage ronde vloerkleden misschien iets voor jou. Deze hebben een wat oudere en unieke uitstraling. Vintage ronde vloerkleden steken hierdoor mooi af van de vloer en vallen echt op.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.