Met de aankleding van uw ramen met gordijnen bepaalt u de sfeer en warmte in uw woning. Gaat u voor gordijnen die uitkijk behouden? Of wenst u volledige privacy? Gaat u bijvoorbeeld voor velours of een grof geweven stof? Allemaal hebben ze een verschillende uitstraling. Het is belangrijk om goed na te denken over uw wensen, gordijnen kunnen immers de finishing touch zijn binnen uw ruimte. Met heldere wensen kunt u op zoek gaan naar de perfecte gordijnen.

Assortiment met gordijnen

Op de website van Raamdecoratie.com vindt u een ruim assortiment aan verschillende gordijnen. Binnen het assortiment vindt u vitrages, inbetweens en overgordijnen. Deze gordijnen brengen veel sfeer in uw ruimte en zijn uiteraard ook functioneel. Gordijnen zorgen ervoor dat het geluid in de ruimte gedempt wordt en kunnen eventueel verduisterend zijn. De collectie bestaat uit gordijnen gemaakt van verschillende stoffen. Deze stoffen hebben allemaal een eigen structuur en anders soort transparantie. Daarnaast zijn de stoffen in veel kleurvariaties verkrijgbaar. Ideaal aan de partij Raamdecoratie.com is dat u online gratis kleurstalen kunt aanvragen. Op deze manier kunt u de kleuren goed bekijken in het echt en vergelijken met de rest van uw interieur. Zo bent u verzekerd van gordijnen die mooi aansluiten op de inrichting in de desbetreffende ruimte.

Gordijnen op maat

Bij raamdecoratie.com is het ook mogelijk om de gordijnen op maat te laten maken. Hierbij wordt het product van begin tot eind voor u op maat gemaakt. De levertijd van een op maat gemaakt gordijn is 15 werkdagen. Er zijn echter ook kant en klare gordijnen beschikbaar, deze worden direct uit voorraad geleverd. Hierdoor is de levertijd van deze gordijnen maar 3 werkdagen. De kant en klare gordijnen worden geleverd exclusief ophangrail- of roede. Deze kunnen hier wel aan gemonteerd worden, er wordt ook een montageinstructie meegeleverd.

Perfecte gordijnen kiezen

Hoe zorgt u ervoor dat u de juiste keuze maakt uit zo’n groot assortiment? Neem een kijkje op de website van Raamdecoratie.com. Online vindt u veel extra uitleg met bijgevoegde foto’s, hierdoor krijgt u al snel een beter beeld van de verschillende mogelijkheden. Neem daarnaast bij twijfel altijd contact op met de klantenservice van de partij, zij helpen u graag verder!

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.