Op jezelf wonen is heerlijk! Eindelijk geen ouders meer die op je zeuren. Je mag lekker zelf bepalen wanneer je eindelijk gaat afwassen. Of niet. Avondeten? Dat doe jij elke avond lekker en vooral, waar je zelf zin in hebt. Nu je op jezelf woont zijn de regels van het huis aangepast naar jouw eigen regels en dat voelt goed! Afhankelijk van hoe je woont en wat voor contract je hebt, kan je jouw eigen paleisje natuurlijk nog extra leuk maken. Heb je een kleine tuin of misschien een leuk balkonnetje? Dan kun je die bijvoorbeeld opleuken met een rietmat tegen de wand of als afscheiding van de buren. Hang een schaduwdoek rechthoek 3×3 op tegen de felle zon en installeer bijvoorbeeld een plank als klein barretje. Hang nog wat leuke lichtjes op en je balkon is af. Hoe leuk wil je het hebben?

Elektrische haard voor koude dagen

Nu je op jezelf woont, ben jij ook verantwoordelijk voor al het energieverbruik. Wil je het verbruik flink naar beneden halen, dan kan je bijvoorbeeld een elektrische haard kopen. Deze zijn ontzettend warm en vrij duurzaam. Zet hem aan wanneer het koud begint te worden en warm snel op naast deze fijne haard. Bijkomend voordeel voor je nieuwe huisje? Geen brandgevaar met deze elektrische haard. Dit extraatje hebt je natuurlijk wel verdiend na al het klussen aan je nieuwe woning.

Heater voor buiten

Natuurlijk wil je op gezellige avondjes met vrienden ook buiten comfortabel kunnen kletsen. Het ultieme extraatje om jezelf cadeau te doen voor je tuin of balkon is dan ook een heater voor buiten. Met een heater buiten creëer je direct een gezellige sfeer en hebben jullie het niet koud als het langzaam winter begint te worden. Ideaal voor de vrienden die roken, als je een echte buitenliefhebber bent of om jezelf warm te houden tijdens je wekelijkse winterbarbecue. Maak je tuin helemaal af met een heater voor buiten en geniet jarenlang van de warmte. Waar je ook nog maar heen gaat verhuizen, deze heater neem je voor altijd met je mee.

Google home

Uiteindelijk kan Google Home niet meer ontbreken in jouw huis. Het ultieme gemak van met je stem iets aan of uit zetten is geweldig. Je ouders vinden je misschien lui, maar jij snapt dat dit gewoon fijne techniek is. Lichten aan, lichten uit, tv aan, muziek afspelen, je kan het zo gek niet verzinnen of Google kan het voor je doen. Hierbij kan je ook gemakkelijk op energie besparen. Vergeet je boven het licht uit te zetten? Doe het snel via Google. Ben je de hele dag niet thuis, dan laat je natuurlijk de kachel uit. Om toch in een lekker warm huis aan te komen, zet je via de app de kachel alvast aan. Zo combineer je luxe op een slimme manier met het besparen op energie. Twee vliegen in een klap.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.