De herfst is inmiddels alweer begonnen en er zijn maar weinig mensen die zich nog druk maken om de tuin. Ben jij echt een zomerliefhebber en vind je het ontzettend jammer dat de tijd van heerlijk in de tuin zitten voorbij is? Kies dan voor een opblaasbare spa in eigen tuin. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je deze de gehele winter laat staan. De vrieskou zal hem geen goed doen. Maar als je over een redelijke garage of schuur met verwarming beschikt, kan je hem wellicht hier plaatsen. Denk in oplossingen! Er zijn vandaag de dag ook enkele opblaasbare bubbelbaden beschikbaar die zelfs in de vrieskoop geplaatst kunnen worden. Als dit echt één van jouw wensen is, valt er dus nog altijd wel wat te regelen.

Wil je toch nog even wachten tot de zomer, maar ben je wel al benieuwd naar alle dingen die je moet regelen voordat je een opblaasbare spa in huis haalt? Lees dan snel verder. Een opblaasbare spa kopen: hier moet je aan denken!

Benodigde formaat

Op de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk om het juiste formaat aan te schaffen. Meet daarom de ruimte in de tuin zorgvuldig op. Houd er tevens ook rekening mee dat er voldoende loopruimte om de opblaasbare spa aanwezig moet zijn. Heb je kinderen of gebruik je de tuin ook voor andere doeleinden? Zorg dan dat hier ook voldoende ruimte voor aanwezig blijft.

Zodra je weet of de opblaasbare jacuzzi in de tuin past, kun je ook kijken naar de grootte die maximaal mogelijk zal zijn. Natuurlijk hoef je niet altijd het grootste formaat te kiezen. Wanneer je hier dikwijls alleen in plaatsneemt of enkel met z’n tweetjes, is een kleiner model ruimschoots voldoende. Wanneer je regelmatig met veel mensen tegelijkertijd geniet van de bubbels, dan kies je uiteraard voor het grootst mogelijke model.

Verbruik van de opblaasbare spa

Natuurlijk is het ook belangrijk om stil te staan bij het energieverbruik van de opblaasbare spa. Logischerwijs kost het energie om de pomp te laten draaien. Maar hoeveel zal dit precies zijn? Dit is eigenlijk per opblaasbare spa verschillend. De ene is energiezuiniger dan de andere. Gelukkig staat er in de omschrijving meestal wel aangegeven wat je van het energieverbruik kan verwachten. Is dit niet het geval? Schroom je dan niet om hier vragen over te stellen. Naast het energieverbruik is het uiteraard ook belangrijk om naar de aanschafprijs te kijken. Een relatief goedkope opblaasbare jacuzzi met een zeer hoog energieverbruik is wellicht minder interessant dan een iets duurder model met een zeer laag verbruik. Vergelijk en ontdek welke spa op de lange termijn het voordeligst is.

Uitstraling

Opblaasbare spa’s zijn tegenwoordig in alle soorten en maten verkrijgbaar. Hierdoor heb je keus uit een enorm groot aanbod. Let daarom niet alleen op de prijzen, maar ook op de uitstraling van de jacuzzi. Past deze bij de uitstraling van je tuin? Door het enorme aanbod vind je altijd wel een opblaasbare spa die bij jou en de tuin past. Ga daarom niet direct voor de eerste opblaasbare spa die je kunt vinden, maar kijk uitgebreid naar het assortiment. Klik hier om één van de grootste collecties te bewonderen en je vindt zeker een jacuzzi die bij je past! 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.