Je hebt je eigen stek helemaal mooi ingericht en bent super tevreden over het resultaat. Alleen die tuin… Daar moet nog het een en ander aan gebeuren. Of je nu een grote of kleine tuin hebt, als je deze vol met planten zet betekent dat elk seizoen onderhoud uitvoeren. En daar heeft niet iedereen zin in, of misschien weet je wel helemaal niet hoe je dat doet. Gelukkig is daar de webshop van Leopoldflora. Daar verkopen ze super veel kwalitatief goede kunstplanten, zoals een kunsthaag, een kunstpalm en zelfs kunstboompjes. Deze zijn gemaakt van kunststof, maar bijna niet van echt te onderscheiden. Dit komt door het mooie oppervlak van het materiaal, de realistische kleur en het feit dat ze niet perfect rond zijn geknipt. Een kunstboom van Leopoldflora is alleen van heel dichtbij van echt te onderscheiden, net als alle planten en hagen uit deze webshop.

Een kunsthaag met bloemen die net echt lijkt

Zoek je een mooie afscheiding voor je tuin maar vind je een schutting wat ongezellig ogen? Dan kun je natuurlijk een haag planten. Het duurt echter jaren voor deze is volgroeid en de boel bedekt, en niet te vergeten dat je hem constant bij moet knippen. Bij Leopoldflora verkopen ze gelukkig een kunsthaag in diverse varianten, ze hebben hem zelfs met bloemen! Zo’n groene haag maakt je tuin in één klap gezellig, en je hoeft niet jaren te wachten tot je afscheiding genoeg privacy biedt. Zo’n kunsthaag met bloemen kost weliswaar wat maar dan een echte haag, maar de voordelen ervan zijn het meer dan waard.

Heb je absoluut geen groene vingers?

Mensen die absoluut geen groene vingers hebben zijn vaste klant bij Leopoldflora. Hun kunstplanten zijn namelijk niet van echt te onderscheiden en ideaal voor als je planten zonder onderhoud wilt. Ze verkopen er zelfs tropische planten, zoals een kunstpalm groot voor buiten. Met zo’n palm op je terras waan je je op een tropische bestemming, en dat in ons eigen kikkerlandje. Dit soort kunstpalmen hebben ze in diverse uitvoeringen en afmetingen. Het leukste effect krijg je door verschillende exemplaren met elkaar te combineren. Een paar kleurrijke kussentjes en een wat lantaarntjes en je tropische look is af!

Zorgt de boom in jouw tuin voor overlast?

Boompjes maken een tuin extra knus en geven wat diepte, maar ze kunnen wel voor overlast zorgen. De buren kunnen last hebben van overhangende takken, het vallende blad komt slingert door de hele tuin en de wortels groeien soms zichtbaar onder je tuinhuis en pad door. Als je om die reden je boom omhakt en verwijdert is een kunstboom van Leopoldflora de perfecte manier om het gat mee te vullen. Je hebt dan alsnog een leuk boompje in je tuin staan, maar dan eentje die totaal geen onderhoud vereist. Ze hebben er bij Leopoldflora diverse, dus je vindt er vast eentje die lijkt op het boompje dat je eerst had staan.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.