Ligt je tuin er een beetje somber bij? Of kan je balkon wel wat groen gebruiken? Dan kun je natuurlijk planten, bloemen en bomen plaatsen. Maar heb je totaal geen groene vingers, of simpelweg geen tijd om een tuin te onderhouden? Dan bieden kunstplanten de uitkomst. Door middel van kunstplanten kun je toch nog genieten van een groene omgeving, die sfeer, rust en balans brengt. Zo kun je prachtige kunstplanten buiten bij Leopoldflora.com vinden. Deze zijn van hoogwaardig kunststof gemaakt met de beste UV bescherming, waardoor ze haast niet te onderscheiden zijn van echt. Bovendien is er een ruim aanbod aan diverse kunstplanten, waaronder kunsthagen, kunstpalmen en kunstbomen.

Kunsthagen

Heb je een vrij grote tuin? Of is je balkon voorzien van een open balustrade? Dan is een kunsthaag voor buiten de ideale oplossing. Door middel van een kunsthaag kun je de tuin namelijk in meerdere ruimtes verdelen, of een bepaald gedeelte afschermen. Zo kun je het terras mooi en praktisch afschermen met een kunsthaag. Ook kun je het looppad aan weerszijden voorzien van een kunsthaag. Een kunsthaag kan in principe overal geplaatst worden ter decoratie. De meest bekende is de buxushaag, welke erg geliefd is. Kunsthagen zijn voorzien van UV bescherming, waardoor deze tegen alle weersinvloeden bestand zijn. Dankzij deze bescherming zullen de kunsthagen dan ook niet verkleuren door het zonlicht. De kunsthaag voor buiten is zeer onderhoudsvriendelijk. Stof en vuil wordt effectief verwijderd wanneer het regent. Mocht de kunsthaag toch vies zijn, kun je deze gewoon afspuiten met de tuinslang.

Kunstpalmen

Naast de kunsthaag is er ook de kunstpalm voor buiten. Palmbomen zie je ongetwijfeld veel voorbijkomen wanneer je op vakantie bent in landen als Spanje, Portugal en Griekenland. Ze groeien dan ook voornamelijk in de tropen en subtropen. Wil je thuis in je eigen tuin ook dat heerlijke vakantiegevoel creëren? Dan kun je ervoor kiezen om een mooie kunstpalm aan te schaffen. Wanneer je kiest voor een kunstpalm, hoef je je geen enkele zorgen te maken over het koude Nederlandse klimaat. Dit is ideaal, aangezien echte tropische palmbomen niet kunnen groeien in Nederland. Zo kun je een mooie kunstpalm bij het zwembad plaatsen voor een tropisch vakantiegevoel in je eigen achtertuin. Zorg er wel voor dat je kunstpalm met UV bescherming is uitgerust, om verkleuring door zonlicht te voorkomen.

Kunstbomen

Kunsthagen zijn ideaal ter afscheiding of decoratie in je tuin. Kunstpalmen bieden je dat tropische vakantiegevoel in je eigen achtertuin. Maar dan zijn er natuurlijk ook nog kunstbomen voor buiten bij Leopoldflora. Kunstbomen zijn natuurlijk de ideale oplossing wanneer je droomt van een onderhoudsvrije tuin. De kunstbomen van tegenwoordig zijn een combinatie van echt hout en hoogwaardige kunststof materialen, waardoor ze haast niet te onderscheiden zijn van echte bomen. Deze zijn dan ook duurzaam en gaan jarenlang mee. bovendien bespaar je veel tijd en geld aan onderhoud en verzorging. Daarnaast geniet je het hele jaar door van een mooie groene boom. Kunstbomen behouden hun mooie kleur dankzij de UV bescherming waardoor ze niet verkleuren door het zonlicht.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.