Heerlijk in de avond ontspannen met een wijntje in de hottub, is natuurlijk geweldig. Alle stres van de lange werkdag glijdt binnen secondes van je af. Maar wist je dat een hottub nog meer voordelen heeft? Wij gaan deze voordelen verder toelichten in deze blog!

Je slaapt er een stuk beter door

Beter slapen dat wil iedereen, aan de hand van een hottub is dit dan ook mogelijk. Uit onderzoek van de universiteit van Texas blijkt dat een warm bad voor het slapen de slaap verbetert. Proefpersonen die gingen slapen voordat ze een warm bad hebben genomen doen er gemiddeld 25 minuten over om in slaap te vallen, in tegenstelling tot gemiddeld 17 minuten bij proefpersonen die wel een warm bad namen voor het slapen gaan. Daarnaast zou de totale slaaptijd volgens de onderzoekers met een kwartier toenemen na blootstelling aan warm water tijdens de avond. De reden dat een warm bad slaap bevorderend werkt is omdat je lichaam de kans krijgt om zich af te koelen. Dit is een vereiste voor een goede slaap.

Je hoeft geen grote tuin te hebben

Je zou denken hottub veel plek in neemt, maar dat valt heel erg mee. Het grote voordeel van een hottub is dat ze weinig ruimte van je tuin in beslag nemen. Je kan er namelijk voor kiezen om de hottub in te laten graven in je tuin. Zo heb je een ingebouwde plek waar je heerlijk in het hete water kan ontspannen. Daarnaast is het genieten van een lekker warm bad in je eigen achtertuin toch echt genieten? Je ligt lekker in een warm bad en bent omringd door je eigen mooie achtertuin.

Hottub aanschaffen bij Welvaere

Hebben wij je overtuigd waarom jij een hottub zou moeten aanschaffen? Mooi! Bij Welvaere heb je keuze uit verschillende modellen hottubs van de hoogste kwaliteit. Daarnaast kan jij je hottub  zo samenstellen zoals jij dat wilt. Wil je graag meer informatie? Of wil je jouw toekomstige hottub eerst testen in de showroom? Neem dan een kijkje op de website van Welvaere of neem telefonisch contact met ze op.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.