Wij krijgen vaak de vraag wat Puur gezond precies is. Het is belangrijk om met geleidelijke stappen minder te gaan eten. Natuurlijk moet je nog wel genoeg eten. En het is aan te raden om ook wat gezonder te gaan eten. Alleen wanneer dit radicaal gebeurd dan vallen veel mensen weer terug in hun oude gewoonte. Het meeste kun je wel doen met je geest. De gedachtegang veranderen is het belangrijkste proces van gezond eten. Wanneer je steeds meer gaat vechten tegen het hongergevoel zul je merken dat dit minder vaak terugkeert. Hierdoor wordt het dus ook makkelijker om weer een keer snoepen te laten staan. Daarnaast kun je ook gezondere alternatieven bedenken voor het snoepen. Je hebt veel caloriearme snacks die je wel kunt eten. Dit hoeft niet perse iets groens te zijn. Dit kan ook pure chocolade of een koekje zijn.

Lekkere vegetarische pizza’s

Er zijn veel recepten voor een lekkere Vegetarische pizza. Een vegetarische pizza is enkel bedekt met natuurlijke producten. Er komen namelijk geen dierlijke producten voor in de vegetarische wereld. Echter heb je wel veel lekker vleesvervangers die je op de pizza kunt doen. Zelfs kip en ham wat je normaal op brood eet is verkrijgbaar in een vegetarische vorm. En ook falafel en feta zijn vegetarische producten. Eigenlijk kun je bij elk recept het vlees vervangen door een vleesvervanger. Hiermee maak je vaak de pizza al vegetarisch. Lees het blog voor nog meer inspiratie.

Op je vrije dag gaan vissen

Ga eens lekker op je vrije dag Kabeljauw vissen. De beste tijd is halverwege het jaar want dan verplaatst de kabeljauw zich veel. Ook aan het einde van eb en vloed tijden zijn de kabeljauw veel actief. Het is niet eens perse een sport. Vaak wordt dit voor de ontspanning gedaan. En zo kan je hoofd even tot rust komen. Maar je kunt het natuurlijk wel op een professionele manier gaan beoefenen. Dan is het namelijk wel een sport. Zorg dan wel voor een vis pas want deze heb je op veel plekken nodig.

Hoe voorkom je de verleiding van snoepen?

Je mag best af en toe een koekje of snoepje alleen moet je dit gaan doseren. Het kan geen kwaad om 1 x per dag te snoepen. Maar veel mensen zijn gevoelig en van 1x per dag groeit het met de jaren uit tot 10x per dag. Dan wordt puur gezond leven heel lastig. Het beste kun je bijvoorbeeld pure chocolade eten. Maar je moet er dan niet teveel van snoepen want dan word dit ook weer slecht. Je lichaam weet het vaak beter wat je wil als de geest. Een honger gevoel hoeft echter niet altijd meteen direct opgelost te worden. Je kunt ook proberen om even te wachten tot het eten. Vaak is het dan grotendeels opgelost zonder teveel te snoepen. Natuurlijk zijn er nog veel meer tips. Maar daarvoor kun je het beste het puur gezond blog lezen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.