Je kunt nog zo’n fijne eetkamertafel hebben, maar feit blijft dat je er niet van kunt genieten als je geen setje eetkamerstoelen tot je beschikking hebt. Zonder fijne eetkamerstoelen zul je op onaangename wijze aan tafel plaatsnemen, waardoor lang tafelen er waarschijnlijk niet in zit. De één vindt een wat ‘zachtere zit’ fijn, terwijl de ander zweert bij een harde stoel. Zoveel mensen, zoveel wensen! Genoeg reden om in dit blog eetkamerstoelen en de verschillende materiaalsoorten uit te lichten.

Velvet stof

Wil je een luxueuze uitstraling genereren in je woning, zonder daar de hoofdprijs voor te hoeven betalen? Dan zijn eetkamerstoelen van velvet wel wat voor jou. Dit materiaal heeft als voornaamste kenmerk dat het van kleur ‘verandert’ als je er met je hand overheen veegt en wordt ook vaak gebruikt in restaurants en hotels in het duurdere segment.

Leer

Leer is misschien wel het materiaal der materialen. Eetkamerstoelen die gemaakt zijn van dit materiaal stralen klasse én rijkdom uit. En dat is niet voor niets, want voor stoelen van leer moet je nu eenmaal wat dieper in de buidel tasten dan bij andere materialen het geval is. Bij de leren eetkamerstoelen van Sfeer.nl heb je onder andere gevlekte modellen, zwarte uitvoeringen en cognac kleurige soorten.

Metaal

Wil je je onderscheiden ten opzichte van anderen? Dan zijn eetkamerstoelen van metaal dé optie voor jou. Metalen uitvoeringen geven je woonkamer de industriële look die het verdient en zorgen voor een ‘rauwe look’. Interieurliefhebbers die voor deze stoelen gaan kiezen er doorgaans voor om er kussentjes bij te kopen, zodat de zit nét wat aangenamer is. Dit voorkomt een ribbelig gevoel!

Hout  

Hout = hot! En dat moet al reden genoeg voor jou zijn om eens na te denken over houten eetkamerstoelen. Dit soort stoelen hebben een elegante uitstraling en passen perfect onder een houten eetkamertafel. Perfect als je je woning aan het veranderen bent in een Scandinavische en eens wat anders wilt proberen dan al die voorgaande jaren! Je kunt ook een model kiezen dat een zwarte kleur heeft, zodat je iets minder het idee hebt dat je met puur hout te maken hebt.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.