LED-verlichting is een kostenefficiënt, duurzaam alternatief voor conventionele gloeilampen. U kunt LED-verlichting gebruiken als vervangende bollen voor de meeste standaardlichtarmaturen, zoals lampen, accentverlichting, bureaulampen en trackverlichting. Sommige modellen van LED-lampen zijn volledig op zichzelf staande met geen andere lichten om te vervangen. De meest duurzame soort LED-lamp is degene die algemene verlichting of accentverlichting biedt.

Ledverlichting is om deze redenen goed!

Tijdens het verhuizen zitten veel kosten in de kleine dingen. Denk bijvoorbeeld aan de lampen in je huis. het is daarom verleidelijk om goedkope lampen aan te schaffen, maar op lange termijn is dit niet de goedkoopste optie. Ledlampen zijn dan wel duurder, maar ze gaan aanzienlijk langer mee, waardoor je uiteindelijk minder vaak naar de winkel hoeft om verlichting aan te schaffen. Daarnaast verbruikt ledverlichting minder energie, waardoor jou energierekening aanzienlijk omlaag gaat. Maak daarom gebruik van led downlights. Hiermee ben je moreel goed bezig, ziet je inrichting er mooi uit en hou je geld over!

In de vorige stukjes hebben we uitgelegd dat ledlampen uiteindelijk een stuk goedkoper zijn dan gloei- en halogeenlampen. Dit komt dan ook door de warmte die de lampen uitstralen. Gloei- en halogeenlampen gebruiken maar 10% van de energie als licht, de rest gaat op aan de warmte die ze uitstralen. Je kan dus wel zeggen dat het stille energiesluipers zijn. Daar in tegen gaat 90% van de energie bij ledlampen op aan de verlichting. Die goedkope lampjes zijn dus een ‘killer’ in de energierekening.

De levensduur van ledverlichting

Wil je graag duurzamer leven? Dan is ledverlichting een goede start. Ledverlichting doet namelijk echt waarvoor ze gemaakt zijn; licht geven. Daarnaast verbruiken ze ook nog eens een stuk minder energie. Wil je graag nieuwe ledverlichting aanschaffen? Neem dan eens een kijkje op de website van Ledlichtstunter.nl. Deze partij heeft ervaring en een enorm assortiment.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.